Četvrtak, 15 Novembar 2018 09:34

Ministar Vujanović u Londonu na vodećem europskom sajmu promocije potencijala za strane investicije

Federalni ministar trgovine i predsjednik Vijeća za strane investitore FBiH Zlatan Vujanović učestvovao je, zajedno s direktorom FIPA-e Gordanom Milinićem, koji je bio na čelu delegacije ove agencije, po prvi put na vodećem europskom sajmu promocije potencijala za strane investicije Going Global 2018 koja se održava danas i sutra u Londonu.

Na sajmu, FIPA ima štand na kojem su predstavljeni promotivni materijali BiH i gdje se održavaju sastanci s investitorima iz cijelog svijeta.

Danas je, pored pojedinačnih prezentacija koje se organiziraju,održano predstavljanje za veliku grupu potencijalnih stranih investitora iz Velike Britanije, koji su upoznati s mogućnostima za ulaganje, te su im pružene sve potrebne informacije o atraktivnim sektorima za ulaganje.

Uspostavljeni su kontakti s nekoliko vodećih svjetskih investitora, s kojim je dogovorena dalja suradnja, te njihova posjeta BiH.

Going Global Live je vodeća europska konferencija i sajam promocije potencijala za strane investitore, koji istražuju mogućnosti za ulaganje u inostranstvu i koji se žele širiti na međunarodnoj razini.

Izvor: http://www.fbihvlada.gov.ba